fbpx

Kiitos, kun jaat kavereillesi!

 

Kuvassa vaahteran kukkia ja valmennuksen nimi Iloa ja voimavaroja valmennus

Iloa ja voimavaroja valmennus auttaa sinua vahvistamaan itsetuntemustasi ja voimavarojasi.

Olen pitkään miettinyt kaiken osaamiseni ja koulutukseni hyödyntämistä verkkovalmennuksen muodossa. Iloa ja voimavaroja valmennus on koottu asioista ja harjoitteista, jotka auttavat sinua löytämään elämässäsi asiat, joilla tuet omaa hyvinvointiasi ja voimavarojasi.
Valmennukseen olen koonnut ja soveltanut työvälineitä, joista koen asiakkaideni hyötyneen aiemmin ryhmissä ja yksilötyöskentelyssä omien voimavarojen löytämiseen. Voimavarojen löytäminen vaatii pysähtymistä asioiden äärelle ja tilaa ajatella. Mikään simsalapim temppu tämä ei ole, koska ajattelun muokkaaminen ei tapahdu yhdessä yössä.

ILOA JA VOIMAVAROJA VALMENNUKSEN yhdeksän hyötyä asiakkaalle

  • Oivallat elämässäsi rajoja, joista sinun on tärkeää pitää kiinni.
  • Koet enemmän iloa elämässäsi, kun tiedostat ne hyvät asiat juuri sinun elämässäsi.
  • Opit arvostamaan itseäsi ja hyvinvointiasi, kun tiedostat hyvät asiat elämässäsi.
  • Pystyt olemaan lempeämpi ja myötätuntoisempi itseä ja muita kohtaan.
  • Hallitset omaa elämääsi ja saat tasapainoisemman elämän.
  • Kun itsetuntemuksesi kasvaa valmennuksen myötä, osaat säädellä stressin määrää
  • Tunne-elämäsi on rauhallisempaa ja tasaisempaa.
  • Alat toteuttaa enemmän sinulle tärkeitä asioita.
  • Ja kaiken tämän lisäksi olet tyytyväisempi elämääsi, kun jaksat paremmin.

Lue valmennuksista lisää tämän linkin kautta-> Valmennus

Juokse juokse, löydätkö voimavarasi?

Nyky-yhteiskunta odottaa meiltä ihmisiltä huippusuorituksia ja jatkuvaa liikkeessä olemista. Ei siinä mitään pahaa ole, jos jaksaa liikkeessä pysyä mukana ja se sopii persoonallisuuteesi. Voimavaroihimme vaikuttaa niin meidän ulkoiset, kuin sisäiset tekijät. Mallikansalainen ja huippusuoriutuja varmasti pysyy liikkeessä hyvän aikaa.

Stoppi tavalla tai toisella

Valitettavasti osalle meistä tulee stoppi tavalla tai toisella, haluamme tai emme. Emme ole yhdestä muotista tehtyjä, onneksi. Vaikka kuinka haluaisimme pysyä liikkeessä mukana, mieli ja keho ei välttämättä ole samaa mieltä liikkeellä pysymisestä. Liikkeessä pysymiseen vaikuttavat niin fyysiset, kuin henkiset asiat. Fyysisiä on ehkä helpompi korjata, kuin henkisiä ja silti molemmat ovat vahvasti yhteydessä toisiinsa.

Henkinen puoli meissä on se kivijalka

Henkinen puoli meissä on kivijalka, jonka päälle pystytään rakentamaan tukevasti kestävää tulevaisuutta. Jos henkinen puoli rappeutuu, se valitettavasti rapauttaa samalla sen fyysisen puolen haluamme tai emme.

Esimerkkeinä voisi toimia uupuminen, kun mieliala painuu alas voimavaroja ei tahdo löytyä mihinkään ja samalla fyysinen aktiivisuus vähenee tekemiseen ja sosiaalisiin kontakteihin.

Toisena esimerkkinä voisivat olla kaikki ne vanhemmat, jotka yrittävät selvitä yhteiskunnan ja työelämän luomista vaatimuksista, sekä kasvattaa ja vastatta lastensa tarpeisiin, oman hyvinvointinsa kustannuksella. Oman hyvinvoinnin äärirajoilla kulkevan vanhemman on vaikea olla hyvä vanhempi, jos hän ei tiedosta omia voimavarojaan.

Ei vaivuta synkkyyteen, apua on saatavilla, kuten nyt Iloa ja voimavaroja valmennus. Kun haluat tulla mukaan valmennukseen, löydät verkkokaupastani Iloa ja voimavaroja verkossa toteutettavan etävalmennuksen ja lähivalmennuksen, joka toteutetaan Auringonsalossa Salossa pari kertaa vuodessa. -> Verkkokauppa

28.6.2023 DeToK, Maarit Vihiniemi, Työnohjaaja (STOry) ja prosessikonsultti.

Kiitos, kun jaat kavereillesi!