fbpx

Tervetuloa DeToK:in asiakkaaksi

Työkokemus yrittäjänä: työnohjauspalvelut, koulutus ja yksilövalmennus

-ryhmä- ja yksilötyönohjaus sopimukset ovat voimassa useampaan kaupunkiin.

-VSSHP:n työnohjaajalistalla ulkoisena työnohjaajana 1.1.2020 alkaen, katso ystävällisesti ToRek:sta.

VARAA 20-30 MIN ILMAINEN TILANNEKARTOITUS!
Yhteydenotto sähköpostilla maarit.vihiniemi(at)detok.fi tai soita puh. 044 3838 695

 

-ota askel kohti hyvinvoinnin kasvua!

Työnohjaajana olen helposti lähestyttävä, vahvasti läsnä, rauhallinen ja empaattinen.
Elämän eri osa-alueet perhe, koulutus ja työkokemus ovat antaneet ja opettaneet minulle hyvin paljon asennetta ja osaamista, jolla pystyn auttamaan myös asiakkaitani.

Työnohjausta olen saanut tehdä yrittäjänä eri alojen ammattilaisille mm. terveyden- ja sosiaalialan, sivistys- ja kasvatusalan työyhteisöille, sekä järjestö- ja yrityselämän ammattilaisille. Toteutan voimavarakeskeistä työnohjausta yksilöille ja ryhmille.
Koulutusta tarjoan työhyvinvointiin liittyen ja annan tukea erilaisiin kriisitilanteisiin henkilöille ja työyhteisöille.

Työkokemusta minulle on kertynyt kahdenkymmenen vuoden ajalta laajasti eri tehtävistä. Olen työskennellyt monenlaisissa työtehtävissä ja työyhteisöissä, muutamassa yhdistystoiminnassa olen myös ollut mukana. Hyödynnän koulutustaustaani ja kokemusta työelämästä ja yksityiselämästä asikkaan hyväksi.

Erityisesti huomiota kiinnitän ihmisten jaksamiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Tärkeänä koen työnohjaus prosesseissa ymmärryksen lisääntymisen ammatti-identiteetissä ja voimavarojen lisääntymisen. Työnohjaus on auttanut asiakkaitani löytämään voimavarojaan ja toimimaan tärkeäksi kokemiensa asioidensa hyväksi ammatissaan. Asiakkaan ammatti-identiteetti on kasvanut työnohjausprosessin aikana ja tuonut varmuutta työn ja päätösten tekemiseen.

Koulutustausta/kouluttaja: Työnohjaaja STOry ja prosessikonsultti/Dialogic Partners Oy, Sairaanhoitaja AMK/Turku AMK, Depressiohoitaja/Turku AMK, Depressiokoulun ryhmänohjaaja/Kesäyliopisto, Ratkaisu- ja voimavarakeskeiset työmenetelmät/Turku AMK ja monia lyhyitä koulutuksia. Liiketoimintaan liittyen on kertynyt paljon osaamista Yrittäjä tutkinnon ja oman yrittäjyyden kautta.

Työkokemus sairaanhoito ja sosiaalialalta on kymmenen vuoden ajalta, kriisityöstä kriisikeskuksesta, Lasten psykiatrian poliklinikalta, Yleissairaalapsykiatriselta osastolta, mieliala-, psykoosi- ja vanhuspsykiatrian osastotyöstä, kotihoidosta ja sisätautiosastolta.
Ennen sairaanhoitajan työtä olen ollut elektroniikkateollisuudessa töissä 10 vuotta.

Kriisityöntekijänä           

-asiakasvastaanottotyö yksilö-, pari ja perheet

-kriisityötä puhelimessa ja netissä.

-depressiokouluryhmät

-tukihenkilöiden ohjaaminen.

Erikoissairaanhoito, Lastenpsykiatrian poliklinikalla sairaanhoitajana

-moniammatillisissa työryhmissä toiminen.

-yksilö-, perhe- ja verkostotutkimukset ja hoito

-konsultaatiot

Yleissairaalapsykiatrisen osaston sairaanhoitajana

-äkillisen kriisin kohdanneen potilaan psyykkisen oireilun hoito

-vakavasti masentuneiden ja psyykkisistä toiminnallisista häiriöistä kärsivien potilaiden hoito.