fbpx

Valmennusta työhyvinvointiin ja voimavarojen hallintaan (live/etä)

Valmennus ja etävalmennus hyvinvointiin liittyen lisää jaksamista työssä ja elämässä. Tyhy- ja kehittämispäivän valmennuksissa saa vinkkejä parempaan työhyvinvointiin ja elämään. Henkilöstö löytää omaa työkykyä ja hyvinvointia ylläpitäviä keinoja, sekä tiedostaa omia voimavaroja työssä jaksamiseen. Valmennus lähipalveluna toteutuu sovitusti palveluntilaajan tai kouluttajan varaamissa tiloissa, etäpalvelun toteuttamiseen käytetään Teamsiä.

Valmennus-etävalmennus ja koulutus

Yhteistyökumppanit joiden tiloissa toimin.

“Kognitiivinen ergonomia” valmennus ja ryhmätyönohjaus

Kylpylähotelli Lohja Spa

Valmennukset: “Kognitiivinen ergonomia” ja  ”Oman työkyvyn ylläpito ja huoltaminen” 

Ravintola Teijon Arkki

 

Valmennus / etävalmennus ” Kognitiivinen ergonomia”

“Kognitiivinen ergonomia” eli aivotyön sujuvoittamisen ​valmennuksessa käsitellään mielen aktiivisuutta lisääviä tekijöitä ja keskittymiskykyä tukevia toimintoja.

Valmennus antaa vinkkejä kognitiivisen työkyvyn vahvistamiseen ja hyvinvointia ylläpitäviin toimintoihin. Valmennus auttaa tiedostamaan omia voimavaroja lisääviä tekijöitä työssä ja elämässä ja vähentämään kuormitustekijöitä. Valmennus voidaan toteuttaa etävalmennuksena.

Pyydä tarjous, hintaan vaikuttaa osallistujamäärä ja mahdollinen tilavuokra.

Valmennus / etävalmennus ”Oman työkyvyn ylläpito ja huoltaminen”

“Oman työkyvyn ylläpito ja huoltaminen” valmennuksessa käydään lyhyesti läpi hyvinvoinnin perustekijät ja laajemmin käsitellään mielen hallintaan liittyviä tekijöitä. Valmennuksella tuetaan henkilön voimavaroja tehtävien ja rentoutusharjoituksien avulla.

Valmennus auttaa henkilöä löytämään omaa työkykyä ja hyvinvointia ylläpitäviä asioita, sekä lisäksi keinoja tiedostaa omia voimavaroja, tapoja ajatella itsestä sekä keinoja vaikuttaa omiin mielialoihin. Valmennus voidaan toteuttaa etävalmennuksena.

Pyydä tarjous, hintaan vaikuttaa osallistujamäärä ja mahdollinen tilavuokra.

Yksilövalmennus "Vahva esimies"

Esimiehen oma itsetuntemus on perusta hyvälle johtamiselle, kun osaa johtaa itseään, voi johtaa menestyksekkäästi työyhteisöään ja työntekijöitään. Esimiehen oma jaksaminen on tärkeää, se vaikuttaa koko työyhteisön ilmapiiriin ja hyvinvointiin.

“Vahva esimies” valmennus sopii ihmisille, jotka haluavat keskustella ja kehittää itseään. Valmennuksen osa-alueet muodostuvat voimavarojen tutkimisesta, tunneälyn ja vuorovaikutuksen kehittämisestä.

Yhdessä asiakkaan kanssa valitaan hänelle sopivat kehittymisen alueet keskustelun perusteella. Valmennukseen liittyy keskustelun lisäksi kirjallisia tehtäviä tarvittaessa, joiden kautta asiakkaan voimavarat ja ymmärrys lisääntyy. Touteutus myös etäyhteydellä.

Iloa ja voimavaroja valmennus

“Iloa ja voimavaroja valmennus” on ryhmämuotoinen valmennus, joka antaa mielen hyvinvointiin työvälineitä. Valmennus toteutuu  kuukausittain kesä-, heinä- ja elokuussa aamupäivällä klo 10.00-11.15. Valmennuksen viikonpäivä vaihtelee kuukausittain tiistain ja torstain välillä. Valitse itsellesi sopiva kuukausi, olet samassa ryhmässä koko valmennuksen ajan. Valmennus toteutuu etänä, mutta läsnä olevasti. Valmennusta ei nauhoiteta. Paikkoja jokaiseen kuukausittaiseen ryhmään on rajoitetusti.

Valmennusten aikataulu heinä-elokuu 2023:

Heinäkuussa neljänä torstain aamupäivänä 6.7, 13.7, 20.7. ja 27.7 klo 10.00-11.15.

Elokuussa neljänä tiistain aamupäivänä 1.8, 8.8, .15.8. ja 22.8. klo 10.00-11.15

Valmennus sopii sinulle, kun:

  • haluat parantaa elämäsi henkistä laatua
  • toivoisit ajattelevasi positiivisemmin
  • arjessa jaksamisen kanssa on välillä haasteita
  • elämä tuntuu suorittamiselta
  • toivoisit olevasi elämääsi tyytyväisempi
  • haluaisit työvälineitä ajattelusi muuttamiseen
  • jaksat tehdä valmennuksessa esitettyjä harjoituksia vapaa-aikanasi

Valmennus ei sovi sinulle, jos:

  • sinulla on todettu vakava mielenterveyden häiriö tai sinulla on kriisi
  • sinulla on parhaillaan käynnissä terapia- tai hoitosuhde mielenterveyteen liittyen
  • toimintakykysi ei riitä tällä hetkellä keskittymiseen ja pysähtymiseen

Valmennus antaa osallistujalle välineitä tiedostaa omia voimavaroja, tapoja ajatella itsestä ja keinoja vaikuttaa omiin mielialoihin. Valmennus koostuu neljästä 1h 15 min etätapaamisesta, josta n. 45 min luentoa ja 30 min koko ryhmän yhteisestä keskustelusta, jossa voi kysyä tai keskustella valmennuksen sisällön hyödyntämisestä omassa elämässä. Valmennukseen sisältyy harjoitemateriaali, joka tukee iloisemman mielen saavuttamista.

Iloa ja voimavaroja valmennuksen avulla vaikutetaan ajatusmalleihin, valmennus kestää neljän viikon ajan, kerran viikossa ennakkoon suunniteltuna suljetun ryhmän etätapaamisena. Ryhmä soveltuu henkilöille, joilla on uupumuksen oireita, mutta ei diagnosoitua mielenterveyden häiriötä tai kriisiä.

Valmennus on omien voimavarojen tutkimiseen hyvä keino, samalla se antaa keinoja uupumuksen ennaltaehkäisyyn. Ryhmän yhteisissä keskusteluissa saa vertaistukea ja näkökulmaa, miten valmennuksessa esiin tulleita asioita voi hyödyntää. Tietoinen itsensä tutkiminen auttaa valmennettavaa tunnistamaan omia voimavaroja, joka tuottaa harjoituksia toteuttavalle valmennettavalle iloisemman mielialan.

Palvelu toteutetaan etäyhteydellä Teams. Verkkokaupasta pääset ostamaan itsellesi valmennuksen: Verkkokauppa

Pyydä tarjous yhteystietolomakkeen kautta, jos haluat tämän koulutuksen toteutettavaksi yhteisöllesi-> Yhteystiedot

Kriisityön palvelut

Kriisikeskustelun voimauttava vaikutus näkyy asiakkaalla jo muutaman keskustelun jälkeen, keskustelut sovitaan asiakkaan tarpeen mukaan. Kriisikeskustelussa asiakkaalla on mahdollista käsitellä emootionaalista kuormitusta, joka on syntynyt äkillisen ja ennalta arvaamattoman tapahtuman johdosta.

Dialogisen keskustelun avulla kriisiin käsittely tai tapahtuman läpi keskusteleminen vähentää ahdistusta ja parantaa asiakkaan toimintakykyä. Keskusteluiden myötä kriisiin saadaan etäisyyttä ja uudenlaista näkökulmaa, sitä tarkasteltaessa.

Keskusteluiden avulla kriisistä on mahdollista selvitä helpommin ja jatkaa elämää paremmin valmiuksin. Kriisi voi aiheutua yllättävästä tilanteesta esim. avioerosta, äkillisestä  vakavasta sairastumisesta, läheisen tai työpaikan menettämisestä jne.

Toteutus myös etäyhteydellä.
Hinta 124.00€ / 60 min (hinta sis. alv.24%)

Valmennukset lisäävät jaksamista työssä ja elämässä.

 Tyhy- ja kehittämispäivän valmennuksissa saat vinkkejä parempaan työhyvinvointiin ja elämään. 

Ota yhteyttä, niin kootaan teidän tarpeita palveleva valmennus! maarit.vihiniemi(at)detok.fi tai 044 3838 695

 

Haluatko lisätietoja palveluistamme?