fbpx

Valmennusta työhyvinvointiin ja voimavarojen hallintaan (lähi/etä)

Valmennus työhyvinvointiin liittyen lisää jaksamista työssä ja elämässä. DeToKin Tyhy- ja kehittämispäivän valmennuksissa saa vinkkejä parempaan työhyvinvointiin ja elämään. Henkilöstö löytää omaa työkykyä ja hyvinvointia ylläpitäviä keinoja, sekä tiedostaa omia voimavaroja työssä jaksamiseen. Valmennus lähipalveluna toteutuu sovitusti palveluntilaajan tai kouluttajan varaamissa tiloissa, etäpalveluna toteuttamiseen käytetään Teamsiä.

Klikkaa sinistä tekstiä ja katso-> Esittelyvideo palveluista

Valmennus-etävalmennus ja koulutus

Yhteistyökumppanit joiden tiloissa toimin.

Työnohjauspalvelut yksilöille- ja ryhmille, sekä valmennukset työyhteisöjen tiloissa tai Auringonsalossa

Iloa ja voimavaroja lähivalmennus, DeToK Auringonsalo

Valmennukset: “Huolehdi aivoistasi -valmennus” Kylpylähotelli Lohja Spa

Valmennukset: “Huolehdi aivoistasi -valmennus” ja  Stressin hallinta arjessa -valmennus” Ravintola Teijon Arkki

 

Huolehdi aivoistasi -valmennus”

Huolehdi aivoistasi -valmennus perustuu aivotyön ergonomia sujuvoittamiseen. ​Valmennuksessa käsitellään mielen aktiivisuutta lisääviä tekijöitä ja keskittymiskykyä tukevia toimintoja.

Valmennus antaa vinkkejä sujuvamman aivotyön ja  työkyvyn vahvistamiseen ja hyvinvointia ylläpitäviin toimintoihin. Valmennus auttaa tiedostamaan omia voimavaroja lisääviä tekijöitä työssä ja elämässä ja vähentämään kuormitustekijöitä. Valmennus voidaan toteuttaa etävalmennuksena.

Pyydä tarjous, hintaan vaikuttaa osallistujamäärä ja mahdollinen tilavuokra.

Lue blogikirjoitukseni: Miksi aivot tarvitsevat taukoja?

Stressin hallinta arjessa -valmennus

“Stressin hallinta arjessa -valmennus” valmennuksessa käydään lyhyesti läpi hyvinvoinnin perustekijät ja laajemmin käsitellään mielen hallintaan liittyviä tekijöitä. Valmennuksella tuetaan henkilön voimavaroja vapaaehtoisten tehtävien ja rentoutusharjoituksien avulla.

Valmennus auttaa ihmistä löytämään omaa työkykyä ja hyvinvointia ylläpitäviä asioita, sekä lisäksi keinoja tiedostaa omia voimavaroja, tapoja ajatella itsestä sekä keinoja vaikuttaa omiin mielialoihin. Valmennus voidaan toteuttaa etävalmennuksena.

Pyydä tarjous, hintaan vaikuttaa osallistujamäärä ja mahdollinen tilavuokra.

Lue blogikirjoitukseni: Stressi on hyvä tsemppari

Yksilövalmennus "Vahva esimies"

Esimiehen oma itsetuntemus on perusta hyvälle johtamiselle, kun osaa johtaa itseään, voi johtaa menestyksekkäästi työyhteisöään ja työntekijöitään. Esimiehen oma jaksaminen on tärkeää, se vaikuttaa koko työyhteisön ilmapiiriin ja hyvinvointiin.

“Vahva esimies” valmennus sopii ihmisille, jotka haluavat keskustella ja kehittää itseään. Valmennuksen osa-alueet muodostuvat voimavarojen tutkimisesta, tunneälyn ja vuorovaikutuksen kehittämisestä.

Yhdessä asiakkaan kanssa valitaan hänelle sopivat kehittymisen alueet keskustelun perusteella. Valmennukseen liittyy keskustelun lisäksi tarvittaessa kirjallisia tehtäviä, joiden kautta asiakkaan voimavarat ja ymmärrys lisääntyy. Toteutus myös etäyhteydellä.

Iloa ja voimavaroja valmennus

“Iloa ja voimavaroja valmennus” on ryhmämuotoinen valmennus, joka antaa mielen hyvinvointiin työvälineitä. Valmennus toteutuu etä- ja lähivalmennuksina verkkokaupasta löytyvien valmennusaikataulujen mukaisesti keväällä ja syksyllä. Valmennuksen viikonpäivä on valmennuksissa torstaipäivä, lähivalmennus toteutetaan aamupäivällä klo 10.00-11.30  ja etävalmennus illalla klo 17.00-18.15. Valitse itsellesi sopiva lähi- tai etävalmennuksen ajankohta. Valmennus toteutetaan läsnä olevasti. Valmennusta ei nauhoiteta. Paikkoja jokaiseen kuukausittaiseen ryhmään on rajoitetusti.

Klikkaa sinistä tekstiä ja katso valmennuksen esittelyvideo-> Iloa ja voimavaroja valmennuksen esittelyvideo

Iloa ja voimavaroja valmennuksen rakenne Iloa ja voimavaroja valmennuksen rakenne

Lue valmennuksesta myös blogista: Iloa ja voimavaroja valmennus

Valmennuspäivien aikataulut näet verkkokaupan tuotteissa.

Valmennus sopii sinulle, kun:

  • haluat parantaa elämäsi henkistä laatua
  • toivoisit ajattelevasi positiivisemmin
  • arjessa jaksamisen kanssa on välillä haasteita
  • elämä tuntuu suorittamiselta
  • toivoisit olevasi elämääsi tyytyväisempi
  • haluaisit työvälineitä ajattelusi muuttamiseen
  • jaksat tehdä valmennuksessa esitettyjä harjoituksia vapaa-aikanasi

Valmennus ei sovi sinulle, jos:

  • sinulla on todettu vakava mielenterveyden häiriö tai sinulla on kriisi
  • sinulla on parhaillaan käynnissä terapia- tai hoitosuhde mielenterveyteen liittyen
  • toimintakykysi ei riitä tällä hetkellä keskittymiseen ja pysähtymiseen

Valmennus antaa osallistujalle välineitä tiedostaa omia voimavaroja, tapoja ajatella itsestä ja keinoja vaikuttaa omiin mielialoihin. Etävalmennus koostuu neljästä 1h 15 min etätapaamisesta, josta n. 45 min luentoa ja 30 min koko ryhmän yhteisestä keskustelusta ja vaihtoehtoisesti lähivalmennus toteutuu 1 h 30 min, josta 45 min on luentoa ja 45 min ryhmän yhteistä keskusteluaikaa.

Keskustelussa saat uusia näkökulmia tiedon hyödyntämiseen ja tutustut muihin ryhmäläisiin, keskustelu auttaa sisäistämään valmennuksen sisältöä  omassa elämässäsi. Valmennukseen sisältyy harjoitemateriaali, joka tukee iloisemman mielen saavuttamista.

Iloa ja voimavaroja valmennuksen avulla vaikutetaan ajatusmalleihin, valmennus kestää neljän viikon ajan, kerran viikossa ennakkoon suunniteltuna suljetun ryhmän etätapaamisena. Ryhmä soveltuu henkilöille, joilla on uupumuksen oireita, mutta ei diagnosoitua mielenterveyden häiriötä tai kriisiä.

Valmennus on omien voimavarojen tutkimiseen hyvä keino, samalla se antaa keinoja uupumuksen ennaltaehkäisyyn. Ryhmän yhteisissä keskusteluissa saa vertaistukea ja näkökulmaa, miten valmennuksessa esiin tulleita asioita voi hyödyntää. Tietoinen itsensä tutkiminen auttaa valmennettavaa tunnistamaan omia voimavaroja, joka tuottaa harjoituksia toteuttavalle valmennettavalle tasapainoisemman ja iloisemman mielialan.

Verkkokaupasta pääset ostamaan lähi- tai etävalmennuksen sinulle sopivaan ajankohtaan. Oston jälkeen latauslinkistä saat ladattua itsellesi valmennuksen tehtäväosion. Materiaali on PDF tiedostona, joka kannattaa tulostaa itselle valmennusta varten. Tehtäväosion avulla oivallat elämästäsi asioita, joilla saat vahvistettua voimavarojasi arjessa. Olen tehnyt materiaalin sinulle, ethän jaa sitä muille, kiitos!

Palvelu toteutetaan lähipalveluna Auringonsalossa tai etäyhteydellä Teams:llä, valintasi mukaan. Huom! Valmennukset ovat erihintaiset, johtuen toteutustavasta. Verkkokaupasta pääset ostamaan itsellesi valmennuksen: Verkkokauppa

Pyydä tarjous yhteystietolomakkeen kautta, jos haluat tämän koulutuksen toteutettavaksi yhteisöllesi-> Yhteystiedot

Valmennukset lisäävät jaksamista työssä ja elämässä.

 Tyhy- ja kehittämispäivän valmennuksissa saat vinkkejä parempaan työhyvinvointiin ja elämään. 

Ota yhteyttä, niin kootaan teidän tarpeita palveleva valmennus! maarit.vihiniemi(at)detok.fi tai 044 3838 695

 

Haluatko lisätietoja palveluistamme?