fbpx
Lähiluonto voimavaraksi kortit. ©Maarit Vihiniemi

Valokuvakortit: Lähiluonto voimavaraksi kortit

 

Lähiluonto voimavaraksi kortit ovat valokuvakortit, näiden korttien avulla ammattihenkilöt ohjaus-, opetus-, sote- ja kasvatusalalla, sekä terapia työssä, voivat kasvattaa asiakkaidensa voimavaroja yksilö- ja ryhmätyöskentelyssä. Valokuvakortit auttavat sanoittamaan tilanteita oikein kohdistettujen kysymysten tukemana.

Katso videoesittely->Lähiluonto voimavaraksi korttien käyttömahdollisuudet

Valokuvakorttien avulla voit esimerkiksi

  • Avainlipputuote on tehty Suomessaavartaa ajattelua
  • aktivoida ajatuksia
  • oivalluttaa ajattelua
  • antaa luonnon vahvistava kokemus asiakkaalle
  • auttaa asiakasta pohtimaan asioita  
  • sanoittaa tunteita ja tunnelmaa 
  • sanoittaa voimavaroja
  • tutkia arvoja
  • tutkia asenteita 
  • tutkia toimintatapoja

Lähiluonto voimavaraksi kortit ovat Avainlipputuote

Lähiluonto voimavaraksi kortit ostamalla tuet Suomalaista työtä. Avainlipputuotteelle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippumerkki. Merkki voidaan myöntää, kun tuotteen kotimaisuus aste on vähintään 50 prosenttia. Tämä korttituote menee kotimaisuudessaan vielä kirkkaasti korkeammalle prosenteissa, kun koko työ- ja valmistusprosessi toteutuu Suomessa.

Täältä löydät suomalaisen työntuotteet: Sinivalkoinen valinta, Avainlipputuote

Lähiluonto voimavaraksi kortit ovat ekologinen valinta

Lähiluonto voimavaraksi korttien kuvausprosessi on toteutunut jalkaisin lähiluonnossa kulkiessa. Korttien luontokuvat on kuvattu ja valmistettu Salon alueella. Kuvakorttien materiaali on Suomesta, ainoastaan korttipakkauksen materiaali on Ruotsista peräisin. Korttien ekologinen jalanjälki on näin saatu mahdollisen pieneksi. 

Valokuvakorteissa on huomioitu eettisyys

Lähiluonto voimavaraksi korttien valokuvien kuvaamisessa olen huomioinut eettisyyden. Valokuvaamisessa ja korttien valmistuksessa on käytetty mahdollisimman vähän luonnon luonnonvaroja. Korttien materiaaliksi on valittu uusiutuva luonnonvara ja mahdollisimman ekologinen materiaali.

Kuvat olen kuvannut lähiluonnosta vahingoittamatta ympäristöä ja häiritsemättä luonnontilaa ja eläimiä. Kuvilla on tarkoitus auttaa ihmisiä, työyhteisöjä ja ympäristöä. Valokuvat ovat kaikille ikäryhmille sopivat, niillä on iloa ja voimaa tuottava vaikutus oikein käytettynä.

Jos haluat ostaa yhden tai kaksi korttipakkaa toimipisteeltä Salosta,

siirry yhteydenottolomakkeelle-> Yhteystiedot

Tuotetiedot: Korttipakkaus sisältää 95 kaksipuolista korttia väri- ja mustavalkoisella luontokuvalla. Kuvat: © Maarit Vihiniemi “Lähiluonto voimavaraksi kortit” sisältävät yhteensä 190 kuvaa eri tunnelmilla Salon lähiluonnosta. Valokuvat ovat otettu luonnosta loppukevään, kesän ja alkusyksyn aikana. Kuviin ovat päässeet mukaan kissat, lähiluonnon eläimet, perhoset, ötökät, kukat ja puut, sekä maisemat. Kortin koko n. 155 mm x 86 mm, yhden korttipakkauksen koko n. 160mm x 90 mm x 35mm.

Tästä verkkokauppaan-> Verkkokauppa

Ostaminen: Kortit myydään DeToK:in verkkokaupassa yksittäisinä korttipakkoina. Oston yhteydessä sinulta pyydetään yhteystietoja, jotta noutoajankohta saadaan sovittua yhdessä.

Nouto: Korttipakkauksen nouto sovitusti 1.1.2024 alkaen Auringonsalosta Turuntie 22, Salo 24240.